top of page
decoratie-woning.jpg

Galerie Antwerpen

✓ Voor Verhuur en verkoop

✓ Gratis simulaties

✓ Fiscaal aftrekbaar

Wat kan onze galerie in Antwerpen zoal voor u doen? Als u op zoek bent naar kwalitatieve, originele kunst, dan kunnen wij u zeker helpen. Art Forum, gevestigd in Antwerpen, is dé specialist op het vlak van kunst voor verschillende situaties. Eén van de sterke punten is echter de galerie in Antwerpen, waar u alle prachtige kunstwerken kunt bezichtigen of de galerie kunt huren.

Artistieke decoratie voor kijkwoningen.jpg

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wilt u Artistieke decoratie kunst kopen/huren voor uw woning of bedrijf? Wij helpen u vrijblijvend met het zoeken naar de beste opties. Neem contact op via telefoon of mail. Wij staan voor uw klaar!

Barbara Schroeder_2013_100x100cm_Nord2.jpg

Kunstgalerie in Antwerpen met iets extra

Als u op zoek bent naar kunst van uitstekende kwaliteit en een extra creatieve insteek, dan wilt u natuurlijk niet op de eerste de beste galerie in Antwerpen vertrouwen. Art Forum biedt naast een uitgebreid aanbod aan kunstwerken ook een uitstekende service en advies bij het huren of kopen van kunst. Zo vindt u binnen het aanbod prachtige schilderijen, experimentele sculpturen met een klassiek of futuristisch ontwerp, reliëfkunst en nog veel meer. Meer dan genoeg dus om uw ogen op uit te kijken!

Geniet van full-service en flexibele formules

Nog een voordeel van onze kunstgalerie in Antwerpen: u kunt zelf de galerij huren in Antwerpen om uw kunst tentoon te stellen. Als u bijvoorbeeld een exposé wilt houden van uw eigen kunst of kunstwerken van anderen wilt voorstellen, dan is een kunstgalerie in Antwerpen perfect. Een galerij huren in Antwerpen bij Art Forum biedt enkele interessante voordelen. Eerst en vooral bent u zeker van ruime mogelijkheden voor het opstellen van kunstwerken. Daarbij geniet u van een flexibele aanpak bij het huren of kopen van kunst. Op die manier past u de inrichting van een kunstgalerie in Antwerpen naar eigen voorkeur aan.
 

Contacteer ons voor meer info

Ten slotte krijgt u altijd professioneel advies en begeleiding bij de zoektocht naar de beste oplossing voor uw behoeftes. Of u nu een kunstgalerie in Antwerpen nodig heeft om te huren voor professionele zaken, als particulier een galerij wilt in Antwerpen voor de tentoonstelling van uw eigen kunst of iets anders… Alles kan. Wilt u meer informatie over een galerij huren in Antwerpen? Contacteer ons via het invulformulier, stuur een e-mail naar info@art-forum.be of bel naar het nummer 032342160.

Ook interessant: Kunstfotografie huren Antwerpen | Kunst voor kijkwoning huren | Beeldhouwwerk kopen

bottom of page