top of page
decoratie-woning.jpg

Decoratie voor kijkwoning huren

✓ Voor Verhuur en verkoop

✓ Gratis simulaties

✓ Fiscaal aftrekbaar

Decoratie voor kijkwoning huren is essentieel wanneer u als verkoper op zoek bent naar manieren om het interieur een unieke uitstraling te geven. Zonder goede decoratie is het onmogelijk om een kijkwoning of modelwoning een levendige, gepaste look te geven. Art Forum in Antwerpen is dé aanbieder van decoratie en kunst en maakt decoratie voor een modelwoning huren dan ook een stuk gemakkelijker. Wat zijn de voordelen van decoratie voor een modelwoning huren? U leest het hieronder.

Artistieke decoratie voor kijkwoningen.jpg

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wilt u Artistieke decoratie kunst kopen/huren voor uw woning of bedrijf? Wij helpen u vrijblijvend met het zoeken naar de beste opties. Neem contact op via telefoon of mail. Wij staan voor uw klaar!

Barbara Schroeder_2013_100x100cm_Nord2.jpg

De financiële én praktische voordelen van decoratie voor een kijkwoning huren

Een kijkwoning is een modelwoning die bezocht wordt om een duidelijke en waarheidsgetrouwe indruk te geven van het pand in kwestie. Om uw bezoekers extra in de watten te leggen en een goede eerste indruk te maken, kunt u decoratie voor een modelwoning huren. Bij Art Forum kunt u kiezen uit een breed gamma aan kunstwerken. Van schilderijen tot sculpturen, fotoreliëf en meer. Daarbij geniet u van een uitstekende service en het beste advies om uw interieur zo mooi mogelijk in te richten. En dat alles voor een lage prijs per maand.

Geef uw kijkwoning een unieke look en contacteer ons

Decoratie voor een kijkwoning huren bij ons is een slimme zet als u de juiste sfeer teweeg wilt brengen in het interieur. Uw kunstwerken worden ten slotte voor u geleverd én geïnstalleerd, zodat u zelf geen tijd en energie verliest aan het inrichten van de kijkwoning. Wilt u graag meer info over decoratie voor een modelwoning huren? Contacteer onze medewerkers via het online contactformulier, via het nummer 032342160  of info@art-forum.be.

Ook interessant: Decoratie voor kijkwoning kopen | Kunstfotografie kopen Antwerpen

bottom of page