Kunst lenen

Wilt u kunst uitlenen om uw bedrijf extra in de verf te zetten? Misschien bent u wel op zoek naar een service die u helpt om uw kleine, grote of middelgrote bedrijf een opvallend interieur te geven? Art Forum is waar u moet zijn. Dankzij een uitgebreide collectie aan prachtige kunstwerken in verschillende vormen tovert u uw interieur snel om. Wat zijn nu de voordelen van de service van Art Forum in Antwerpen?

 

De voordelen van kunst uitlenen

Art Forum, gevestigd in Antwerpen, maakt van kunst uitlenen een eenvoudige opdracht. Niet alleen vindt u binnen het aanbod prachtige, originele kunstwerken. Ook worden deze door de professionele service naar uw persoonlijke wens geleverd én geplaatst. Op die manier geniet u ten volle van een interieur dat perfect bij uw stijl past. Nog een voordeel van kunst uitlenen bij Art Forum? U geniet van financiële voordelen. Vanaf slechts 25 euro per maand krijgt u uitstekende service waarbij de kunstwerken financieel voordelig én volledig fiscaal aftrekbaar zijn. Meer dan genoeg redenen om kunst uit te lenen voor uw bedrijf of woning.

 

Ontdek het uitgebreid aanbod aan kunst om te lenen

Kunstuitleen neemt een hoge vlucht. Een stijlvol schilderij in de vergaderzaal of een opvallend sculptuur in de inkomhal versterken immers het imago van een onderneming. Ook particulieren maken steeds vaker gebruik van kunst om uit te lenen. Art Forum biedt een full service en flexibele formules aan om kwaliteitsvolle kunst op een betaalbare manier tot bij u te brengen. Als u uw bedrijf of woning een creatieve toets wilt geven, dan is het natuurlijk belangrijk dat u veel keuze heeft. Bij Art Forum in Antwerpen vindt u een breed aanbod aan kunstwerken: van contrasterende buitensculpturen met een vernieuwende look tot fotoreliëf, schilderijen en kwalitatieve foto’s, alles kan qua kunst uitlenen.

Ook interessant: Galerie Antwerpen | Schilderij huren | Kunst Antwerpen

1/8