top of page

verhuur én verkoop

gratis simulaties

fiscaal aftrekbaar

Boortmalt, Antwerpen

Ontvangst bij Art-forum was zeer hartelijk. 

Gepassioneerde mensen welke me een uitgebreide rondleiding gaven in hun toonzaal en magazijn.

Alsook deskundig advies bij ons op het bureel rekening houdende met structuur, omgeving en lichtinval.

Verhouding kwaliteit prijs is gunstig.  Voldoende voorraad en keuze om zelf je budget te kunnen samenstellen.

Goede na service en plaatsingsdienst.

Kunst lenen

Wilt u kunst uitlenen om de uitstraling van uw bedrijf extra in de verf te zetten? Bent u op zoek naar de perfecte service om uw kleine, grote of middelgrote bedrijf een opvallend interieur te geven?

Art Forum is uw ideale partner!

Dankzij onze uitgebreide collectie aan prachtige kunstwerken - originele schilderijen, sculpturen en kunstfotografie - toveren we uw interieur snel om. Lees hieronder over de voordelen van de service van Art Forum. in Antwerpen?

De voordelen van kunst lenen

Art Forum Antwerpen maakt kunst uitlenen makkelijk. Niet alleen bieden wij een ruime collectie prachtige, originele kunstwerken. Ook worden deze door de professionele medewerkers naar uw persoonlijke wens geleverd én geplaatst. Op die manier geniet u makkelijk ten volle van een interieur dat perfect bij uw stijl past.

Twee belangrijke financiële voordelen van kunst lenen bij Art Forum: vanaf slechts 30 euro per maand krijgt u uitstekende service én bovendien is de huur volledig fiscaal aftrekbaar. Meer dan genoeg redenen om kunst te lenen voor uw bedrijf of woning.

20220330_101054b.jpg

Ontdek het uitgebreid aanbod aan kunst om te lenen

Boortmalt_01_Lb.jpg

Kunstuitleen neemt een hoge vlucht. Een stijlvol schilderij in de vergaderzaal of een opvallend sculptuur in de inkomhal versterken immers het imago van een onderneming.

 

Ook particulieren maken steeds vaker gebruik van kunst om uit te lenen.

 

Art Forum biedt een full service en flexibele formules aan om kwaliteitsvolle kunst op een betaalbare manier tot bij u te brengen. Als u uw bedrijf of woning een creatieve toets wilt geven, dan is het natuurlijk belangrijk dat u veel keuze heeft. Bij Art Forum in Antwerpen vindt u een breed aanbod aan kunstwerken: van contrasterende buitensculpturen met een vernieuwende look tot fotoreliëf, schilderijen en kwalitatieve foto’s, álles kan qua kunst uitlenen.

Ook interessant: Galerie Antwerpen | Schilderij huren | Kunst Antwerpen

bottom of page