top of page
decoratie-woning.jpg

Schilderij huren

✓ Voor Verhuur en verkoop

✓ Gratis simulaties

✓ Fiscaal aftrekbaar

Een schilderij huren mag dan misschien een triviale zaak lijken, goede kunst kan de inrichting van een bedrijfsruimte, woning of ander pand sterk beïnvloeden. Het team van Art Forum is daarvan overtuigd en wil u dan ook de kans geven om de mooiste schilderijen in Antwerpen te gebruiken voor uw interieur. Schilderijen lenen bij een specialist in het vak, dat staat gelijk aan kiezen voor kwaliteit. Maar wat kunt u nu verwachten van de service? Lees hieronder verder en ontdek het zelf.

Artistieke decoratie voor kijkwoningen.jpg

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wilt u Artistieke decoratie kunst kopen/huren voor uw woning of bedrijf? Wij helpen u vrijblijvend met het zoeken naar de beste opties. Neem contact op via telefoon of mail. Wij staan voor uw klaar!

Barbara Schroeder_2013_100x100cm_Nord2.jpg

Waarom zou u schilderijen huren?

Schilderijen zijn vaak een kostelijke onderneming en dat weerhoudt veel mensen ervan om er een te kopen. Een goed alternatief is echter een schilderij lenen. De voordelen van schilderijen lenen zijn talrijk. Zo hoeft u slechts een klein deel te betalen van de kostprijs van het schilderij zelf, waardoor u natuurlijk heel wat bespaart. Daarbij kunt u de duur bij een schilderij lenen helemaal zelf bepalen. Art Forum, gevestigd in Antwerpen, maakt gebruik van flexibele formules op basis waarvan u de inrichting van uw woning of pand persoonlijk met schilderijen kunt afwerken. Ook bent u bij een schilderij in Antwerpen altijd zeker van de beste kwaliteit. Op die manier krijgt uw bedrijfsruimte of woning een exclusieve look, dankzij originele kunst met een uniek karakter.

Schilderijen huren voor verschillende doelen

Een vraag die u zich misschien stelt is: waarvoor kan men zoal schilderijen lenen? Een schilderij in Antwerpen huren is in verschillende situaties van toepassing. Als u bijvoorbeeld een modelwoning wilt inrichten en precies de goede atmosfeer wilt creëren, is een schilderij lenen perfect. Ook bij het voorbereiden van een bedrijfsruimte voor een bezoek van partners of investeerders, kan schilderijen huren een slimme zet zijn. Tenslotte kunt u natuurlijk ook een schilderij in Antwerpen huren als u een eigen galerij wilt inrichten met originele, prachtige kunstwerken. Kortom, méér dan genoeg toepassingsmogelijkheden voor kunstwerken uit onze galerij.

Geniet van onze complete service en contacteer ons

Art Forum, gevestigd in Antwerpen, is dé specialist op het vlak van gehuurde kunst en helpt u dan ook om het beste schilderij te huren. Op basis van uw budget, voorkeuren en mogelijkheden worden de mooiste schilderijen in Antwerpen aangeboden. Of u nu een klassieke indruk wilt geven aan uw modelwoning, een bedrijf modern en strak wilt afwerken met een futuristisch schilderij of iets anders, alles kan. Neem voor meer informatie en advies over schilderijen huren contact op met ons via het online contactformulier, via het nummer 032342160  of via het e-mailadres info@art-forum.be.

Ook interessant: Beeldhouwwerken huren Antwerpen | Kunstfotografie kopen Antwerpen | Decoratie voor kijkwoning huren

bottom of page