top of page

Home > Realisaties

Realisaties

Tot ons cliënteel behoren grote multinationals, maar ook advocatenkantoren, notariaten, IT- en HR-bedrijven, restaurants, kapperszaken etc.

Daarnaast zijn er ook al maar meer particulieren die kiezen voorde voordelige en flexibele huurformules. Particulieren kiezen na een huurperiode vaak voor de optie van aankoop, waarbij (een deel van) het betaalde huurgeld gerecupereerd kan worden.

Wat kan kunsthuur betekenen voor mijn zaak of mijn woning?

Ondernemingen

Particulieren

Muurschildering

Muurschildering op maat

Zoals u ziet zijn er tal van mogelijkheden, zowel voor particulieren als kleine, middelgrote ondernemingen en multinationals. U hebt een ruime keuze aan schilderijen, sculpturen en kunstfotografie. Ook kunstwerken op maat zijn mogelijk, zowel ruimtelijk als 2D. Denk aan foto's rond een bepaald thema, schilderijen in specifieke (bedrijfs-)kleuren, een sculptuur geïnspireerd op een logo, een geschilderd portret enz.
 

Aarzel niet om contact op te nemen om uw specifieke wensen kenbaar te maken en de aangepaste mogelijkheden te bespreken. Wij staan bij Art Forum klaar om de beste oplossing te zoeken! En door onze jarenlange samenwerking met tal van kunstenaars kunnen we rekenen op inbreng van hun expertise en inspiratie.

bottom of page