top of page
decoratie-woning.jpg

Artistieke decoratie voor kijkwoningen

✓ Voor Verhuur en verkoop

✓ Gratis simulaties

✓ Fiscaal aftrekbaar

Wilt u uw modelwoning smaakvol aankleden, dan is artistieke decoratie voor uw kijkwoning kopen/huren een ideale keuze. Steeds vaker worden model- en kijkwoningen prachtig ingericht met originele kunstwerken. De voordelen zijn duidelijk: het interieur krijgt een creatieve, unieke toets waarbij de bezoeker zich meteen thuis voelt. De service van Art Forum in Antwerpen is bovendien heel erg uitgebreid. Hieronder vindt u alles wat u moet weten over decoratie voor een kijkwoning of modelwoning huren/kopen bij Art Forum.

Artistieke decoratie voor kijkwoningen.jpg

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wilt u Artistieke decoratie kunst kopen/huren voor uw woning of bedrijf? Wij helpen u vrijblijvend met het zoeken naar de beste opties. Neem contact op via telefoon of mail. Wij staan voor uw klaar!

Barbara Schroeder_2013_100x100cm_Nord2.jpg

Wij zorgen voor een complete service bij artistieke decoratie voor kijkwoning kopen

Het grootste voordeel van decoratie voor een modelwoning huren/kopen bij Art Forum in Antwerpen? U geniet van complete service, zodat de inrichting van uw modelwoning van een leien dakje gaat. U kiest uit een breed aanbod aan kunstwerken. Op die manier krijgt de modelwoning precies de look en feel die u ervan verwacht. Daarbij geniet u van financieel voordeel dankzij voordelige prijzen en een complete fiscale aftrekbaarheid. Bovendien is de verzekering van de waardevolle stukken inbegrepen. Zo houdt u uw budget in de hand en wordt uw artistieke decoratie een voordelige investering.

Neem contact op met onze specialisten

Onze professionals zorgen voor de levering en installatie van de kunstwerken. Zo kan u zich focussen op uw eigen taken. Wilt u graag meer info over decoratie voor een modelwoning kopen? U kan ons bereiken via het contactformulier, via het nummer 032342160 of stuur een e-mail naar info@art-forum.be.

Ook interessant: Decoratie voor kijkwoning huren | Schilderijen kopen | Kunst voor kijkwoning kopen

bottom of page