top of page
decoratie-woning.jpg

Kunst voor kijkwoning kopen

✓ Voor Verhuur en verkoop

✓ Gratis simulaties

✓ Fiscaal aftrekbaar

Als u kunst voor een kijkwoning wilt kopen, dan is Art Forum in Antwerpen precies waar u moet zijn. Als gespecialiseerde en ervaren galerij kunnen wij u als geen ander helpen om de beste kunst voor een modelwoning te kopen, wat uw voorkeuren ook mogen zijn. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en service? Lees dan snel verder en leer onze aanpak in kunst voor een modelwoning kopen alvast beter kennen.

Artistieke decoratie voor kijkwoningen.jpg

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wilt u Artistieke decoratie kunst kopen/huren voor uw woning of bedrijf? Wij helpen u vrijblijvend met het zoeken naar de beste opties. Neem contact op via telefoon of mail. Wij staan voor uw klaar!

Barbara Schroeder_2013_100x100cm_Nord2.jpg

Ontdek ons aanbod aan kunst voor een kijkwoning kopen

De inrichting van een kijkwoning of modelwoning is geen eenvoudige opdracht. Als verkoper of inrichter wilt u de best mogelijke indruk geven en een unieke atmosfeer creëren. Gelukkig zijn er wel degelijk manieren om dat goed te doen, zoals kunst voor een modelwoning kopen. Bij Art Forum in Antwerpen bent u zeker van een uitgebreide reeks kunstwerken. Van prachtige schilderijen met een klassieke of strakke look tot sculpturen die een lege ruimte of tuin meteen een extra dimensie geven, het zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Meer dan genoeg keuze dus om uw modelwoning stijlvol in te richten.

Contacteer ons voor meer info en advies

Nog een belangrijk voordeel van kunst voor modelwoningen kopen bij Art Forum? U bent zeker van betaalbare kunstwerken, en daarbij kunt u kunst kopen op basis van flexibele formules. Ook krijgt u het juiste advies tijdens de zoektocht naar de beste kunst voor uw situatie! Neem voor meer info over kunst voor een kijkwoning kopen vrijblijvend contact op met ons via het online contactformulier, bel naar het nummer 032342160 of stuur een e-mail naar info@art-forum.be.

Ook interessant: Galerie Antwerpen | Kunst voor kijkwoning huren

bottom of page