top of page
decoratie-woning.jpg

Kunst voor kijkwoning huren

✓ Voor Verhuur en verkoop

✓ Gratis simulaties

✓ Fiscaal aftrekbaar

Kunst voor kijkwoning huren, dat is niet bepaald een eenvoudige opdracht. Als verkoper van een woning of interieurspecialist wilt u een zo goed mogelijke indruk geven van het interieur of het pand dat u aanbiedt. En dat kan enkel als de woning in kwestie ook een creatieve, gezellige look heeft. Wilt u kunst voor een modelwoning of kijkwoning huren, maar weet u niet waar u moet beginnen? Geen zorgen, Art Forum in Antwerpen helpt u tijdens het hele proces.

Artistieke decoratie voor kijkwoningen.jpg

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wilt u Artistieke decoratie kunst kopen/huren voor uw woning of bedrijf? Wij helpen u vrijblijvend met het zoeken naar de beste opties. Neem contact op via telefoon of mail. Wij staan voor uw klaar!

Barbara Schroeder_2013_100x100cm_Nord2.jpg

Prachtige kunst voor een modelwoning huren: wat zijn de mogelijkheden?

Kunst is natuurlijk een overkoepelende term voor allerlei vormen van creatieve expressie. Sculpturen met een neoklassieke look, moderne schilderijen die eender welke ruimte meteen een strakke indruk geven en andere vormen van kunst zoals kunstfotografie en reliëf kunst… Er zijn heel wat opties om uw woning, bedrijf of pand een artistieke toets te geven. Bij Art Forum, gevestigd in Antwerpen, kunt u een breed aanbod aan kunstwerken van de beste kwaliteit verwachten. Ook kunt u altijd originele kunst voor een modelwoning of kijkwoning huren, die een persoonlijke dimensie geeft aan uw interieur.

Contacteer ons en ontdek onze flexibele modules

Kunst voor een modelwoning of kijkwoning huren biedt echter nog meer voordelen. Zo bent u zeker van de beste prijzen, op basis van een flexibele module die u voor weinig geld prachtige kunst aanbiedt. Ook kunt u rekenen op een complete service, waarbij uw kunst zorgvuldig wordt geleverd én geïnstalleerd! Contacteer ons via het online invulformulier, via het nummer 032342160 of stuur een e-mail naar info@art-forum.be voor meer informatie.  

Ook interessant: Kunst voor kijkwoning kopen | Kunstfotografie huren Antwerpen | Beeldhouwwerk kopen

bottom of page