top of page
decoratie-woning.jpg

Kunstintegratie

✓ Voor Verhuur en verkoop

✓ Gratis simulaties

✓ Fiscaal aftrekbaar

Kunstintegratie is een handig hulpmiddel als u een specifieke ruimte of pand een creatieve, originele of eigen toets wilt geven. Art Forum in Antwerpen is dé specialist op het vlak van aangepaste kunst en tovert eender welke ruimte dan ook om tot een plaats met een creatieve insteek. Wat kunt u verwachten van kunstintegratie in Antwerpen en wat houdt de service van onze galerij precies in? Lees hieronder verder en ontdek onze expertise qua kunstintegratie in Antwerpen. We lichten het graag toe.

Artistieke decoratie voor kijkwoningen.jpg

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wilt u Artistieke decoratie kunst kopen/huren voor uw woning of bedrijf? Wij helpen u vrijblijvend met het zoeken naar de beste opties. Neem contact op via telefoon of mail. Wij staan voor uw klaar!

Barbara Schroeder_2013_100x100cm_Nord2.jpg

Ontdek de voordelen van kunstintegratie

Wilt u uw bedrijfspand verfraaien voor bezoekers? Misschien bent u wel op zoek naar de perfecte kunst als afwerking voor een modelwoning met uniek interieur? Wat de situatie ook mag zijn, dankzij kunstintegratie krijgt de ruimte of pand in Antwerpen een unieke look. Het team van de galerij van Art Forum helpt u met een breed aanbod aan kunstwerken. Van schilderijen tot fotoreliëf, kunstfotografie, sculpturen en meer, er zijn geen grenzen. Op basis van de stijl en inrichting van de ruimte wordt de beste kunst gekozen. Het resultaat? Kunstintegratie in Antwerpen zorgt dat uw pand een extra dimensie krijgt!

Contacteer ons via het online invulformulier

Wij geven professioneel advies en begeleiding bij het vinden van de juiste kunst. Kunstintegratie is een proces waar heel wat bij komt kijken, zeker als u het goed wilt doen. Vertrouw op de complete service, het transparante advies en de voordelige prijzen van onze galerij. Wilt u graag meer weten over kunstintegratie? Contacteer ons professioneel team via het invulformulier, via het nummer 032342160 of via het e-mailadres info@art-forum.be.

Ook interessant: Kunst Antwerpen | Kunst voor kijkwoning kopen | Galerie Antwerpen

bottom of page