top of page
decoratie-woning.jpg

Muurschildering Antwerpen

✓ Voor Verhuur en verkoop

✓ Gratis simulaties

✓ Fiscaal aftrekbaar

Dankzij een muurschildering in Antwerpen tovert u eender welke ruimte binnen de kortste keren helemaal om. Art Forum, gevestigd in Antwerpen, beseft hoe belangrijk prachtige kunst is om de look en feel van een pand of ruimte optimaal te maken. Het aanbod muurschilderingen is dan ook zeer uitgebreid. Hieronder leest u meer over onze expertise.

Artistieke decoratie voor kijkwoningen.jpg

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wilt u Artistieke decoratie kunst kopen/huren voor uw woning of bedrijf? Wij helpen u vrijblijvend met het zoeken naar de beste opties. Neem contact op via telefoon of mail. Wij staan voor uw klaar!

Barbara Schroeder_2013_100x100cm_Nord2.jpg

Wij hebben de mooiste muurschilderingen in Antwerpen

Een muurschildering is een schildering die rechtstreeks op de muur van een ruimte wordt aangebracht en zo een unieke atmosfeer creëert. In tegenstelling tot een gewoon schilderij wordt de muurschildering als het ware één met de ruimte. Art Forum in Antwerpen garandeert altijd de beste kwaliteit en een professionele aanpak, zodat het resultaat aan al uw verwachtingen voldoet. Daarbij wordt er natuurlijk rekening gehouden met uw persoonlijke wensen op het vlak van formaat, kleurschakeringen, stijl en meer. Een muurschildering in Antwerpen geeft uw woning, pand of bedrijf een unieke, persoonlijke look!

Neem contact op met ons voor meer info en advies

Bij ons kunt u rekenen op het beste advies om de mooiste muurschildering in Antwerpen te vinden. Ook geniet u van voordelige prijzen en een transparantie service, zodat u snel de beste optie vindt. Neem voor meer informatie over muurschilderingen in Antwerpen contact op met ons via het e-mailadres info@art-forum.be, via het nummer 032342160 of via het invulformulier.

Ook interessant: Schilderij huren | Schilderijen kopen | Kunst huren

bottom of page